Seniorklubben fortæller om den kommende sæson - og håber du vil deltage

22-06-2024
Tove Damgaard, Redaktionsgruppen, Tårup.dk (Kontakt)

Tårup-Frørup Seniorklub er snart klar med program for den kommende sæson. Inden de næste to grillaftner Under Egen (d. 24.6 og d. 8.7) sidder et par medlemmer af klubbens komité klar kl. 17 for at fortælle om klubben og forhåbentlig finde et par nye medlemmer til at være med til planlægning og afvikling af vore arrangementer. Samtidig er vi klar til at få din mail-adresse, så vi kan sende dig vores program og andre vigtige oplysninger direkte til din indbakke.

Du kan læse meget mere om os på:

https://taarup-froerup-seniorklub.dk/tfsk/

Medicinhaverne i Tranekær. Seniorklubben på udflugt

Seniorklubben arrangerer mange gode foredrag, ture og fester. Bl.a. var vi på Langeland i foråret og så de smukke medicinhaver i Tranekær.

Den store fiskebuffet. Seniorklubben på udflugt

Klubben tager på tur hvert år. Det giver hyggeligt samvær, spændende og sjove oplevelser – og rigtigt gode kaffeborde/frokoster/middage. På Langelandsturen spiste vi på Bagenkop Kro, hvor de har en imponerende fiskebuffet.

2 kommentarer

  1. Det lyder fint. Vil du være sød og sende dine oplysninger til enten Kirsten Press (som laver listen) eller via kontaktformularen på Seniorklubbens hjemmeside. Du finder begge muligheder i opslaget på taarup.dk. De vil gerne have navn, adresse, mobilnummer og mailadresse. Mange hilsner Tove Damgaard

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment