Huset under egen - vil du være med?

23-05-2024
Louis Hilden, Redaktionsgruppen, Tårup.dk (Kontakt)
Det gamle frysehus står klar til blive taget i brug – og der er masser af plads til nye initiativer og sjove idéer.

Bestyrelsen kunne godt bruge flere gode mennesker fra byen. Brænder du for at skabe liv i byen og har du ideer til hvad det gamle Frysehus kunne bruges til?

Tanken er, at huset skal være med til at samle byen og skabe nye initiativer og sammenhold – på tværs af generationer. Det er meget uhøjtideligt, men også en spændende proces at udvikle huset og dermed byen. KOM FRISK hvis du vil være en del af det sjove arbejde.

Kontakt mathilde  på 22442934 hvis du bare så meget som overvejer at være med 🙂 Vi har brug for dig!

Venlig hilsen

Karsten, Svend Erik, Mathilde, Trine og Henrik

1 kommentar

  1. I min optik ligger det lige til højrebenet at stille det til rådighed som et Visitor Center for en måske kommende certificeret Tårup Dark Sky Park. Det vil ikke stride mod de klausuler om konkurrenceforvridning mod forsamlings huset. Det skal jo således bruges i aften og nattetid og vil således ikke være i konflikt med forsamlingshuset. I min dialog med kommunen , har jeg ytret ønske herom, da certificeringen kræver et Visitor Center for besøgende, ligesom pladsen Under Egen vil være samlingssted, dette set på længere sigt og såfremt en certificering må blive en realitet, Når vi kommer længere i processen med TDSP, får vi afklaring,

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment