Smuk lyd i Frørup Kirke

02-02-2024
Af Tove Damgaard, Redaktionsgruppen, Tårup.dk (Kontakt)

Der blev sunget sange af blandt andet Alberte, Kim Larsen og Carole King, da duoen Okholm/Krebs gav koncert i Frørup Kirke torsdag aften.

Der blev sunget sange af blandt andet Alberte, Kim Larsen og Carole King, da duoen Okholm/Krebs gav koncert i Frørup Kirke torsdag aften. Søren Okholm (til venstre) Simon Krebs musicerer : Arne Nielsen
Søren Okholm (til venstre) og Simon Krebs musicerer i Frørup Kirke. Foto: Arne Nielsen

Kirken var så godt som fuld denne mørke første aften i februar, og kirketjener Henrik Nielsen måtte hente mere vin (som menighedsrådet bød på i pausen).

Et stort fremmødt publikum nød en fantastisk koncert med duoen Okholm/Krebs i Frørup Kirke. Duoens medlemmer er Tårup og Frørup kirkers organist Simon Krebs og hans musikerkollega Søren Okholm.

Programmet bød på nogle af duoens egne sange, på en del danske sange og – særligt i andet sæt – på nogle engelsksprogede sange.

Internationale og danske sange
Den danske del indeholdt sange af f.eks. Alberte, Kim Larsen og Anne Linnet. Og i den internationale del fik vi bl.a. numre fra Eric Clapton, Leonard Cohen og Carole King.

Duoens egne sange spændte fra numre til Søren Okholms børn til en reklamesang for et mindre dansk rejseselskab 😊.

Alle numre var intense og indlevede, og kirkerummet gav den fineste lyd, som publikum værdsatte og belønnede med klapsalver.

Frørup Kirke var godt fyldt. Foto: Henrik Nielsen

“You just call out my name”
Det var Carole King-nummeret, der var aftenens egentlige afslutning, og et bedre budskab i det rum og med det glade lokale publikum end ”You just call out my name…” kan vel ikke tænkes.

Ekstranummeret blev ændret i sidste øjeblik, da en lille pige var blevet skuffet over, at første sæts Alberte-nummer ikke var ”De lyse nætter”. Det nummer fik vi så som det allersidste; og det var lige så dejligt med Okholms vokal og de to intense instrumenters akkompagnement, som det er i originalversionen.

Tak til de to dygtige musikere for smuk lyd og tak til kirken for at give os denne oplevelse.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment