Portræt af skribenten

01-03-2024
Af Lotte Nielsen

 

Ved Taarup.dk´s opstart har jeg  tilkendegivet, at jeg vil lave små portrætter af nye tilflyttere her i byen Tårup.

Formålet er først og fremmest at byde de nye beboere velkommen til byen og fællesskabet, og samtidig give dem et gavekort til en fællesspisning i forsamlingshuset samt en flaske rødvin. Gavekort samt rødvin er sponsoreret af forsamlingshuset.

Jeg har boet her i Tårup  på Brandgaden 11 siden 1.juni 1973. Arne og jeg kom fra København hvor vi havde læst til henholdsvis bygningskonstruktør og børnehavepædagog. Det var før Tårupportalens tid og hvem de nye i Brandgaden mon var, gik fra mund til mund. Arne der havde langt hår og langt skæg blev i starten af nogle kaldt Vildmanden fra Brandgaden når han kom kørende i sin gamle sportsvogn.

De sidste 23 år af mit arbejdsliv, arbejdede jeg på Frørup skole i fritidsordningen ”Smørhullet” som jeg var med til at starte i 1986.

Fra mit liv i Tårup og som pædagog i ”Smørhullet”, kender jeg en hel del til byen og dens beboere.

Arne og jeg har bidrag med i de to bøger: ”Hverdagsliv i en østfynsk landsby fra 2012” samt ”Fortællinger om Tårups bebeboere og ejendomme 2013-2021 ” der er udgivet om Tårup bys historie og dermed livet i Tårup.

Bøgerne kan stadig købes hos Anny Madsen telf. 60 91 32 63 – eller ved Steen Jensen telf. 29 44 36 33

Med venlig hilsen Lotte Nielsen

P.S. henvend jer gerne, hvis der er kommet nye ejere af et hus på 22 30 46 36.