Områdemøde om fællesskabsstafetten

18-01-2024
Tove Damgaard, Redaktionsgruppen, Tårup.dk (Kontakt) Tekst Anne Kirstine Knudsen

Torsdag den 21. marts blev det første områdemøde om Fællesstabsstaffen afholdt i Ørbæk Midtpunkt. Der var repræsentation fra den tidligere Ørbæk Kommune.

Mette Marie Skovmand fra Frivilligcenter Nyborg orienterede om tankerne bag Fællesstabsstaffen, som er at udbrede kendskabet til fællesskaber og foreningsliv i Nyborg Kommune.

Det er alle typer af fællesskaber, store som små og på tværs af centerbyer og landsbyer. Fællesskabsstafetten bidrager også mulighed for at lære om andre fællesskaber og dermed skabe nye samarbejder på tværs.

Der har været områdemøde om Fællesskabsstafetten 2024

Fællesskabsstafetten 2024

Frivilligcenter Nyborg er gået i gang med planlægningen af Fællesstabsstaffen som bliver afholdt den 21. til den 27. september 2024

Der er nedsat planlægningsgrupper i de forskellige landsbyer og centerbyer. Fra Tårup består gruppen at Anny Madsen (repræsenter Meninghedsrådet), Hanne Dahl (repræsenter Forsamlingshuset), Birgitte Cordes (repræsenter Landsbyrådet), Lotte Nielsen (repræsenter onsdagsgåholdet) og Anne Kirstine Knudsen (repræsenter taarup.dk og er tovholder i gruppen). Flere er naturligvis vedkomme!

Det næste møde i Frivilligcenter Nyborg, Fællesstabsstaffen er 29. april. Det er skal de enkelte landsbyer have meldt nogle aktiviteter ind til Frivilligcenter Nyborg. Tårup gruppen holder møde den 10. april for at planlægge hvilke aktiviteter, vi ønsker i Tårup. Vi får Fællesstabsstafetten 2-3 timer en dag.

Forslag til aktiviteter i Tårup eller evt. deltagelse i gruppen kan du rette til anne@kirstine.me inden d. 10.4

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment