Fællesskabsstafet 2024

01-03-2024
Af Styregruppen for Fællesskabsstafetten 24 og Frivilligcenter Nyborg

I Nyborg Kommune har vi mange fantastiske fællesskaber – og sikkert endnu flere end vi kender til i Frivilligcenteret. Vi vil gerne skabe større synlighed omkring alle disse fællesskaber, og det får vi mulighed for nu med Fællesskabsstafetten 2024!

4x100 m women final at the 2011 European Athletics Junior Championships in Tallinn, Katharina Grompe, Alexandra Burghardt Foto: Erik van Leeuwen, attribution: Erik van Leeuwen
På fotoet er det eliten, der løber stafetløb, men almindelige mennesker, der deltager i fællesskaber kan også være med, når der er Fællesskabstafet i Nyborg i september. Foto: Erik van Leeuwen, attribution: Erik van Leeuwen

Fællesskabsstafetten løber af stablen i frivilligugen fra d. 21.-27. september.

Stafetten sættes i gang med en fest på marinaen i Nyborg og slutter med Hyldestfesten – så der er festgaranti!

Fællesskabsstafetten er en fysisk depeche, som fragtes rundt mellem fællesskaber i hele kommunen. Nogle fællesskaber transporterer stafetten på kreativ vis – løbende, gående, cyklende, kørende, roende, sejlende, flyvende, ridende – mellem ”stafetstop”, hvor andre fællesskaber har planlagt aktiviteter, som skal invitere ind og vise, hvad det enkelte fællesskab har at byde på.

Vi holder Fællesskabsstafet fordi…

– Der er så mange fantastiske fællesskaber rundtom i kommunen – lad os vise dem frem!

– Vi vil gerne udbrede kendskabet til de fællesskaber der er i hele kommunen – alle typer af fællesskaber, store som små og på tværs af centerbyer og landsbyer.

– Stafetten kan også give jeres fællesskab mulighed for at lære andre fællesskaber at kende, og dermed skabe nye samarbejder på tværs.

Hvilke fællesskaber kan være med?
Kort sagt; ALLE!

Foreninger, landsbyråd, forsamlingshuse, kommunale og private institutioner, madklubber, løbeklubber, gå-hold, væresteder, klatreklubber, kajakklubber, kreaklubber…

Derfor håber vi at så mange af jer som muligt, har lyst til at tage del i Fællesskabsstafetten – for som vanligt, er vi intet uden jer. Sammen skal vi have skabt et fedt program spækket med mangfoldighed, fede aktiviteter og kreative transportløsninger.

Vi holder informationsmøder på følgende datoer:

21. marts kl. 19-21 i Ørbæk Midtpunkt (lokale HØB)

4. april i Nyborg kl. 19-21 på Vestervold

8. april i Ullerslev kl. 19-21 i Ullerslevhallerne (Kultursalen)

Man kan tilmelde sig informationsmøderne på denne side.

På møderne får I mulighed for at høre mere om stafetten og udveksle idéer med andre fællesskaber i jeres lokalområde.

I kan også allerede nu tilmelde jeres fællesskab til:
mmskovmand@frivilligcenter-nyborg.dk eller tlf.: 9393 4378

Deadline for tilmelding er 1. maj.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment