Et grønt smørhul i Tårup

01-03-2024
Af Lotte Nielsen

Marina og David er blevet varmt modtaget af naboer, og glæder sig til at blive en del af byens fællesskab.

Marina på 28 år og David på 29, overtog Bækvej 11 den 15.december 2023.

Huset havde de set hos en ejendomsmægler i Nyborg da de gik forbi forretningen. Derefter søgte de på Tårupportalen ,for at se hvilke muligheder landsbyen havde at byde på, og om det var det sted de ønskede deres liv skulle udfolde sig.

De ønskede at bo i en levende landsby med grønne områder, naboer omkring sig og en by med gode fællesskaber. Alle deres ønsker blev opfyldt og derfor blev de ejere af huset på Bækvej.

Marina er kandidat i Teatervidenskab fra Københavns universitet. Efter at hun blev færdiguddannet, har hun arbejdet med filmproduktion, men har nu startet sit eget selskab, hvor hun vil være producer og leder af dokumentar og filmfiktion.

David har fået sin uddannelse på Kunst og Filmskolen i Lofoten. Efter endt uddannelse, arbejdede han i en årrække med filmproduktion i Oslo. Tilbage i Danmark arbejder han nu mest med dokumentar.

Marina og David havde tænkt, at de kunne flytte ind i deres hus ved overtagelsen, men da de først gik i gangmed ændringer og istandsættelse, blev det mere omfattende end de havde regnet med. De er nu med hjælp fra familie og venner, godt på vej til at få indrettet huset som de ønsker sig. De flyttede permanent ind 1.februar i år.

De ser meget frem til at deltage i byens liv og fællesskab. De er blevet budt varmt velkommen af naboer, og de er så glade for at bo i deres nye hus med store træer omkring sig og en mørk nattehimmel .