Brødrene kommer til Tårup

20-02-2024
Jørn Albertus, Redaktionsgruppen, Taarup.dk (Kontakt)

De er nære venner. De har som journalister mødt mange kendte personligheder. De har også taget personlige kampe og løjet for sig selv. Nu går de ind for at prøve med sandheden. Kom og mød dem i Tårup Forsamlingshus den 12. april.

Søren Rebbe (til venstre) og Alex Nyborg Madsen er nære venner. De har som journalister mødt mange kendte personligheder. De har også taget personlige kampe og løjet for sig selv. Nu går de ind for at prøve med sandheden. Kom og mød dem i Tårup Forsamlingshus den 12. april.
Søren Rebbe (til venstre) og Alex Nyborg Madsen.

Radiojournalisterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe er ikke biologiske brødre, men de er nære venner og har meget til fælles. De er det, man på engelsk kalder “Brothers in arms”. De har kæmpet de samme hårde kampe i livet og vundet. Nu kommer de til Tårup for at causere og fortælle anekdoter under mottoet “Vi kunne jo prøve med sandheden”. Det skal nok blive underholdende.

“Sammenlagt har de ca. 80 års erfaring med radio og har masser af historier om møder med Kronprinsen, Kim Larsen, Michael Laudrup, Tina Dickow, Sanne Salomonsen og et hav af andre danske og internationale personligheder. Ved siden af radiokarriererne har de også erfaring med tv, film, foldboldbranchen og ikke mindst musikbranchen, der bidrager til deres store samling af sjove og rørende anekdoter”, står der i omtalen af foredraget, som du kan læse her.

Foredraget finder sted i Tårup Forsamlingshus den 12. april fra kl. 19.30 til 23.00

Arrangementet er støttet af Ørbæk Borgerforening.

En billet til foredraget koster 115 kroner og kan købes her.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment